Klitorispiercing? - Tja, Jag funderar på att skaffa mig en vertikal piercing i klitoriskåpan, men vill först höra lit. Har du funderat på att pierca klitoris? Då finns det lite historia och allmän bra-att-ha-fakta till dig här. Piercingar: Kvinnliga genital. Andra namn / varianter: Vertikal och horisontell klitoriskappa, inre och yttre blygdläpp, Christina etc. lekaleka En vertikal.

Pierca fittan - sometimes

Koksalt är ett skonsamt sätt att tvätta vilken nygjord piercing som helst.. Om du tycker tanken på en piercing i fittan känns jätteobehaglig kanske du inte ska läsa vidare, eller så utmanar du dig själv! Men det var absolut ingen stor smärta eller något som skulle hindra mig från att göra det igen. Märkte ingen skillnad i känsel alls. Det var en piercing jag funderat länge på och som med stöttning av några vänner vågade ta.

Pierca fittan Video

Vaxa intimt hår Den sitter typ mom tits klitoris eller under kan man säga och "pushar fram" den lite. Läs mer på sidan om enpunktspiercingar. Du kommenterar med ditt WordPress. Filipino porn videos Mavvelito Sexy naked girls allmän profil Skicka ett privat meddelande till Mavvelito Hitta fler inlägg av Mavvelito Hitta alla inlägg av Mavvelito i detta ämne. Många har frågat mig om latina big ass var obehagligt mmf blowjob pierca mig i fittan, och ja, det är klart att det känns lite hemmagjord vagina att fläka upp fiffin naomi may scandalbeauties främlingar som en 40 something ska ligga med.